tisdag 8 juli 2008

Lissabon 2008.

Jaha, så är en veckas semester i Lissabon till ända och det blev en rätt så lugn resa... Nåja, rätt så lugn. Tre dagars stenhårt krökande på en vecka är inte mycket. Jag är nästan rädd för att jag håller på att bli vuxen. Det måste jag ändra på nästa månad när jag åker till Italien!

Det här jävla ståltornet är egentligen en gammal hiss som har förbundit de branta gatorna. Tornet är berömt så naturligtvis var jag därför tvungen att åka upp i det, trots att jag är sjukligt höjdrädd.


Spiraltrappan som ni ser i bakgrunden var man tvungen att gå uppför själv den sista biten. En riktig jävla mardröm. Kändes som om jag hängde fritt i luften. Men jag klarade att ta mig ända upp och fina bilder över stan blev det!
Cascais. Vacker stad 35 minuter utanför Lissabon. Perfekt för shopping. Stort köpcentrum. Här spenderade jag mycket tid.
Det var klent med snabbmatsrestauranger i Portugal. Men som tur var så hittade jag "Big Bob´s Hamburger". Här käkade jag ofta. Mycket gott!
Estoril. En oerhört vacker och trevlig liten stad en halvtimma med snabbtåget från Lissabon. I Estoril låg mitt hotell, ett av de bästa hotell jag har bott på faktiskt. Läcker frukost, bra pool och få barnfamiljer. Frånvaron av barnfamiljer är faktiskt en stor faktor när man ska betygsätta ett hotell. Hotell Londres får fem sjuttiofemmor lågprisvodka av fem möjliga.
I Estoril ligger förresten Europas största casino!

Ojdå! Nu blev det sådär dumt igen...Inga kommentarer: