måndag 7 juli 2008

Hemma hos Gammal Hårdrockare.

Har surfat runt lite på diverse bloggar och har upptäckt att många verkar gilla att lägga ut bilder på sina hem, främst kvinnliga bloggare har en förkärlek till detta.Eftersom många anser att jag är en riktig fitta så kan ju jag inte vara sämre! Därför blir det nu ett mycket avslöjande bildreportage från min lilla etta med kokvrå.

Många undrar varför jag har valt att bo i en liten etta. Inte minst min flickvän.
-"Du har ju jobb! Du har ju råd att bo större! Varför klämma in sig i en så liten lägenhet?"
Varför inte? Svarar jag.
Mitt hem uppfyller alla mina behov, dvs jag kan sova där, duscha, hålla värmen, laga mat och äta, sova, läsa, kolla på TV, sitta vid datorn och skriva eller surfa och sist men absolut inte minst: Det är billigt! Min bostad gör mig rik. Jag kan spara pengar, jag kan resa, köpa onödiga lyxprylar och käka pizza varje dag, om jag nu skulle vilja det och ja, det vill jag! Dessvärre så kan jag inte det. Det är med pizza som med allting annat som är gott, roligt eller skönt - det är dödligt, kriminellt eller omoraliskt. Det är därför som de flesta av oss istället tvingar i oss broccoli och grovt bröd som smakar gammal jutesäck, det är därför vi sköter våra jobb istället för att råna banker och när vi går till våra jobb så är vi nyktra och funderar inte på att försöka dra igång en liten spontan knullhappening under fikarasten. Vi tvingar i oss mat vi inte gillar, vi går nyktra till våra jobb som vi hatar och får vi stånd så tar vi en runk på toaletten för vi vill inte dö eller bli arresterade. Vi vill överleva, vi vill leva så länge som möjligt i frihet.
Hur fan kom jag in på detta egentligen?Pizza var det ja! Varje fredag käkar jag pizza i alla fall och detta är min favorit:


Men nu skiter vi i pizza! Vi skulle ju ta en rundvandring i min lilla lägenhet. Ok, här är mitt kombinerade vardagsrum och sovrum.

2 kommentarer:

Liselott sa...

Jag tycker att du har ett sunt tänkande. Istället för att lägga ned pengar på en jättelägenhet så prioriterar du att resa. Vettigt för miljöombyte måste alla få ibland annars blir man ju tokig.

Kollar in bilderna i din lägenhet, den ser faktiskt inte så liten ut. Rent och snyggt dessutom. :)

Jo vi tjejer har nog en förkärlek till att lägga in bilder i våra bloggar.

Fotobloggar är något jag älskar att kika på! Så jag verkar ju ha hamnat rätt! ;)

Dessutom en MANLIG fotoblogg!
Schyrrans! *håller upp två tummar med ett brett leende*

Liselott

DeathByGrogg sa...

Nejmen, är det "Signal" av Stephen King jag skymtar på bordet? Fick den i julklapp, helt okej bok.